Home

Samen naar een sportief en gezond Zeist e/o!


Welkom op de website van de praktijk voor Kinderfysiotherapie 0 tot 18 van Peter Duiverman. Ik ben gevestigd op de Kroostweg 57b in Zeist.

Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Meestal gaat dat goed en bijna ongemerkt. Maar bij sommige kinderen duurt het langer of wijkt deze ontwikkeling af van het gebruikelijke. Dit kan kinderen belemmeren. Ze hebben meer oefening nodig om een bepaalde vaardigheid onder de knie te krijgen. Of ze moeten leren met minder mogelijkheden zo optimaal mogelijk te bewegen. Al deze kinderen kunnen baat hebben bij behandeling door de kinderfysiotherapeut.

Kinderfysiotherapie is voor kinderen van 0-18 jaar. Ik bied uw kind optimale zorg en houd daarbij rekening met de ontwikkelingsleeftijd van uw kind. In mijn praktijk werk ik samen met onder andere de GGD, het consultatiebureau, een vrijgevestigde logopediste, een vrijgevestigde orthopedagoog en een diëtiste. Door middel van deze samenwerkingsverbanden kunnen wij uw kind een hoge kwaliteit van zorg bieden.

Peter geeft kind instructie in hangmat
Schrijfoefening
Kind oefent balans