Over ons


Portretfoto van Peter

Ik ben Peter Duiverman getrouwd met Daisy. Wij hebben samen 2 kinderen, Quinten (18) en Vico (16) en wonen in Driebergen-Rijsenburg.

Ik ben in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2013 als master kinderfysiotherapeut op de Hogeschool van Utrecht. Mijn carrière ben ik begonnen als fysiotherapeut bij voetbalclub De Graafschap. Vervolgens heb ik 13 jaar bij Lutmers fysiotherapie te Utrecht gewerkt, tevens als kinderfysiotherapeut.

Mijn specialisaties liggen op een breed gebied van babybehandeling tot schrijf motoriek bij scholieren. Door mijn passie voor sport heb ik mij d.m.v. opleidingen verdiept in orthopedische klachten bij het sportende kinderen. Tevens werk ik een aantal dagdelen in de week met slechtziende en blinde kinderen op het centrum Bartiméus te Zeist.


Mijn naam is Marieke Smits en woon in Zeist samen met Willem en onze 3 kinderen Gijs, Bob en Max.

Ruim 18 jaar werk ik als kinderfysiotherapeut. Als kinderfysiotherapeut is geen dag hetzelfde en is ieder kind uniek. Kinderen zijn zo puur & eerlijk. Samen met kind ‘ lopen’ we door het proces. Door te luisteren, positieve feedback te geven, kan je al verschil maken!

Ik zie het als een uitdaging om samen te werken met ouders en het juiste puzzel stukje te vinden, om hen te stimuleren in ontwikkeling.

Ook de samenwerking met andere disciplines (podotherapie, osteopaat, kinderhaptonomie, psycholoog etc.) vind ik een meerwaarde.

.