Informatie over de praktijk


Hebt u vragen of wilt u uw kind aanmelden voor kinderfysiotherapie dan kunt u telefonisch contact opnemen. Dit geldt niet alleen voor kinderen uit Zeist, maar ook voor kinderen uit de omgeving (zoals, Bunnik, Den Dolder, Austerlitz, Driebergen of Huis Ter Heide). U krijgt mij aan de lijn, maar als ik aan het behandelen ben is er een mogelijkheid om uw naam en telefoonnummer in te spreken. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Ik neem dan contact met u op.

Ik ben 5 dagen in de week telefonisch bereikbaar, en werkzaam op maandag t/m donderdag van 8.30-20.00 uur en op vrijdag tot 17.00 uur.

U kunt ook zonder een verwijzing van uw huisarts of specialist bij ons komen. Vanaf 1 januari 2006 is kinderfysiotherapie vrij toegankelijk. De consultatiebureau-arts of de schoolarts kan tevens adviseren contact met mij op te nemen. In mijn praktijk wordt gewerkt volgens de centrale richtlijn van het KNGF en de NVFK. De rechten en plichten van de patiënt zijn binnen mijn praktijk vastgelegd in de modelregeling fysiotherapeut-patiënt van het KNGF/NPCF. De patiënten gegevens worden vastgelegd in mijn computersysteem conform de Wet Persoonsregistratie (WPR). Op al mijn gegevens is het privacyreglement van toepassing.

Geregistreerd in het KNGF kwaliteitsregister (CKR) zie www.fysiotherapie.nl onder Register Kinderfysiotherapeut. Geregistreerd in het BIG register kinderfysiotherapie. Aangesloten bij de Kamer van Koophandel nummer: 73158666

Vanuit de hangmat pittenzakjes gooien
Impressie wachtkamer